TransferNow: De handige manier om grote bestanden over te zetten en te delen

De meesten onder ons zijn zich bewust van de problemen waarmee we te maken kunnen krijgen wanneer we een groot bestand aan een e-mail willen toevoegen. Het grote aantal (dat is bijna elke) servers die e-maildiensten aanbieden laten je geen bestanden uploaden of bijvoegen die groter zijn dan 25Mb. Bovendien is het hele proces tijdrovend en onzeker omdat u niet weet of u de bestanden ook werkelijk zult kunnen overdragen.

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom TransferNow een immense populariteit onder de gebruikers heeft verworven. Het verzenden van grote bestanden via e-mail is lange tijd een probleem geweest, maar met TransferNow zal het uploaden en verzenden van grote bestanden geen probleem meer zijn.

TransferNow is compatibel met alle apparaten, waaronder uw smartphone, tablet en computer. Het is de manier om grote bestanden te verzenden en over te zetten in slechts een paar klikken. De gebruiker krijgt een downloadlink die direct naar de contactpersonen wordt gestuurd. De gebruiker kan ook een aanpasbare link krijgen die kan worden verspreid op verschillende forums en ook op sociale netwerken.

Er zijn een aantal specifieke regels en voorschriften met betrekking tot de maximale grootte van bestanden die u kunt uploaden en het aantal mensen naar wie u ze zou kunnen sturen. Als u zich niet wilt registreren bij deze dienstverlener voor het overbrengen van bestanden en in plaats daarvan gewoon als gast wilt gebruiken, kunt u alleen bestanden overbrengen tot 4 GB per contact en mag u uw bestanden slechts 7 dagen in de cloud opslaan. Maar als u zich abonneert op een premium pakket, dan zou de overdrachtslimiet toenemen tot 20 GB per contact en u zou uw bestanden 30 dagen op de cloud server mogen opslaan.

Er zijn nog vele andere voordelen van het gebruik van TransferNow. Allereerst deelt de provider geen gegevens van klanten met andere applicaties van derden. Deze online bestandsoverdrachtdienst verzamelt alleen de algemene gegevens over de afzender, die bestaan uit het IP-adres van de afzender, het e-mailadres, de taal waarin de mail is verzonden en de webbrowser die wordt gebruikt. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor onderzoeks- en waarschuwingsdoeleinden.

Om grote bestanden online te versturen en te delen, ga naar: https://www.transfernow.net/nl/

Over TransferNow: TransferNow is een dienstverlener voor online bestandsoverdracht die zijn diensten aanbiedt in acht landen in Europa. Met TransferNow kunt u video’s, foto’s en grote documenten met een grootte van maximaal 20GB per keer delen. TransferNow biedt ook een Premium-abonnement aan met een aantal extra voordelen zoals 50 ontvangers per overdracht, adresboek, contactlijsten en meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*