Kanessa lanceert kledinglijn ‘Quintin’ voor de grote man

Kanessa Muluneh, ontwerpster van (plussize) dameskleding, brengt voor het eerst een kledinglijn voor mannen op de markt: Quintin. Comfortabele kleding waarin ‘big boys’ de hele dag kunnen stralen. Met stijlvolle items die deze grote groep male empowerment geven. De kledinglijn wordt op 28 maart om exact 12.00 uur gelanceerd.

“Vaak zie ik dat plussize of grote kleding altijd ruim moet zitten. Dat is absoluut niet nodig. Je hoeft geen sixpack te hebben om er goed uit te zien”, zegt Kanessa Muluneh. Zij is bekend van haar kledinglijnen voor plussize vrouwen. Om ook de grote man te laten stralen, lanceert zij op 28 maart om 12.00 uur haar eerste kledinglijn voor mannen: Quintin. Comfortabele kleding waar deze mannen zich de hele dag prettig en verzorgd in kunnen voelen. En gezien mogen worden. ‘Bigger is Better’.

Quintin

Met haar kledinglijn Quintin bedient Kanessa een grote groep mannen in de samenleving. Met 24/7 comfortabele en stijlvolle kleding maakt zij hen zelfverzekerder en beter zichtbaar. De eerste collectie bestaat uit polo’s, hoodies, truien, windbreaker en lange broeken. Uitgevoerd in donkere, rustgevende kleuren om de grote mannen te laten wennen aan een nieuwe stijl. De kledingitems zijn na 28 maart verkrijgbaar via www.quintin.net.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*