Lancering nieuwe CRM-software door serial entrepreneur Kevin Schuyffel

That’s CRM! is sinds deze maand de nieuwe speler op de CRM-markt. Deze software van Nederlandse bodem is ontwikkeld door ondernemer Kevin Schuyffel, nadat hij zelf de mogelijkheden en onmogelijkheden van andere CRM-systemen ontdekte.

Schuyffel is niet nieuw in het lanceren van tech-oplossingen voor ondernemers. Eerder bouwde hij That’s Mail! uit naar circa 250 klanten en 8 franchisenemers door heel Nederland.

Veel ondernemers werken met een CRM-systeem om structuur in hun werkzaamheden aan te brengen. Toch blijkt zo’n systeem vaak meer tot frustratie te leiden dan dat het de ondernemer ondersteunt. Te complex, te duur, te veel onnodige functionaliteiten of geen adequate support zijn veel gehoorde argumenten. Schuyffel ervoer dit zelf toen hij startte met ondernemen. “Daarom besloot ik zelf een CRM-systeem te bouwen. Volledig vanuit een visie van een ondernemer en niet vanuit die van een programmeur. Om andere (startende) ondernemers, freelancers en mkb’ers effectiever en met meer werkplezier te laten ondernemen.”

Eigen processen inrichten

Volgens Schuyffel kan een ondernemer met That’s CRM! eenvoudig de eigen processen inrichten. En alle taken, deals, adresboeken, notities en marketingactiviteiten vanuit één plek managen. Met een extra aanvulling die andere CRM-systemen niet kennen: het geïntegreerde nieuwsbrievensysteem met een mogelijkheid voor mailautomation. Dit alles wordt ondersteund door een Nederlands supportteam dat ook per telefoon bereikbaar is. Het betaalbare systeem voldoet aan alle regels van de Europese Privacy wetgeving (AVG).  De software-oplossing is bedoeld voor (startende) ondernemers, freelancers en mkb’ers.

Over Kevin Schuyffel

Kevin Schuyffel is een serial entrepreneur, en founder van That’s Mail!, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Hij bouwde dit concept in enkele jaren uit tot 250 klanten en 8 franchisenemers in heel Nederland. Begin 2022 startte hij met de ontwikkeling van het initiatief That’s CRM!, dat na enkele maanden bouwen, sinds deze maand beschikbaar is voor ondernemers. Meer info: https://www.thatscrm.eu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*