Airconditioning laten Plaatsen?

, ,

Airconditioning laten Plaatsen?

Bent u op zoek naar een airco installateur voor het installeren van uw klimaatbeheersing? D&B Installatie doet het net even anders dan andere airco installatie bedrijven. Geen addertjes onder het gras, maar transparantie in onze werkwijze. Dit doen wij enkel met experts op het gebied van airco installatie.

Waar mogen wij u voorzien van onze airco’s? Thuis? Op kantoor? Of in uw winkel? Wij van D&B Installatie leveren u in wat voor ruimte dan ook een volledige klimaatbeheersing. Temperatuur is de belangrijkste factor als het gaat om de totale klimaatbeheersing. Met onze D&B Installatie airco’s kunt u zelf bepalen hoe warm of koud het moet zijn.

Airco in uw woning laten installeren

Er zijn diverse soorten airconditioning. Laat u vooraf goed informeren door de specialist van DB Installatie om er zeker van te zijn dat het systeem aan uw eisen voldoet! U wilt alleen koeling- en luchtontvochtiging? Luchtverversing? Of misschien ook wel verwarming? Wij hebben veel ervaring en luisteren goed naar uw wensen. Het belangrijkste streven is dat uw wooncomfort significant stijgt, de hele dag lang. Hoe fijn is het om niet in een warme slaapkamer te hoeven slapen? En als u de keuze maakt voor een airco in combinatie met een warmtepomp, kan in het voor- en naseizoen de verwarming uit. Dat scheelt in uw energiekosten! Moderne airco’s zijn esthetisch verantwoord, stil en gebruiksvriendelijk. Er is keuze uit modellen die te monteren zijn aan de wand, op de vloer, en aan (of ín) het plafond.

Airco installatie in uw bedrijfspand

Volgens de Arbo-wetgeving moet het binnenklimaat behaaglijk en gelijkmatig zijn. Met aircosystemen, die milieuvriendelijk en fluisterstil zijn, is het mogelijk om het klimaat in elke ruimte te regelen. Het vermogen kan exact worden afgesteld op de situatie, waarmee het systeem bijdraagt aan een aangenaam werkklimaat waar uw medewerkers optimaal in kunnen presteren. Bedrijfsmatig gezien is de keuze in systemen en modellen erg groot: daarom doet u er goed aan om een adviesgesprek met de installateur van DB Installatie aan te gaan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons

Vrijblijvende offerte aanvragen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*