Laadpaal kopen?

,

Laadpaal kopen?

Een laadpaal kopen, een laadpaal installeren of een laadpaal laten plaatsen? Wij helpen u graag op weg! Wij gebruiken altijd een YMVKAS 4x4mm² of 4x6mm² kabeldikte. Dat is niet altijd strikt nodig, maar is wel veel veiliger. Zeker als u in de toekomst uw laadpaal wilt upgraden naar een hogere laadvermogen. Een laadpaal is een complex apparaat dat door de toepassing buitenshuis en het grote vermogen veilig gemonteerd dient te worden door een erkende installateur.

Onze installateurs hebben al duizenden laadpalen geïnstalleerd en de monteurs weten wat ze doen. De lader wordt altijd achter een aparte aardlekautomaat geplaatst, als de aardlek er ‘uitslaat’ dan is alleen uw laadpaal stroomloos en niet uw hele huis.Wij hanteren vaste heldere prijzen voor laadpaal installaties thuis.

Een laadstation voor thuis of een laadpunt voor op de zaak: als installateur maken wij voor jouw laadpaal altijd een nieuwe groep aan in de meterkast. Om veiligheid te garanderen, wordt deze groep ook apart afgezekerd. Meer hierover lees je in Laadpaal installatie: onze werkwijze . Omdat wij die aparte groep aanmaken, heb je voor het installeren van jouw laadpaal ook een aardlekschakelaar nodig. ok kan het zijn dat er in de bestaande groepenkast niet voldoende ruimte is om een nieuwe groep aan te maken voor jouw laadpaal. In dat geval plaatsen wij een extra uitbreidingskast. 

Persoonlijke prijsindicatie van jouw laadpaal installateur

Je ziet het: helemaal helder en transparant kunnen we op deze pagina helaas nog niet zijn. Mogen we bij jou een laadpaal installeren en wil je een persoonlijke prijsindicatie? Dan is een belletje vaak al genoeg. Videobellen kan natuurlijk ook. En als dat nodig is komen we natuurlijk kosteloos bij je langs om de situatie in het echt te bekijken. Je hoeft niets minder te verwachten van jouw laadpaal installateur.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons

Vrijblijvende offerte aanvragen

https://db-installatie.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*