D&B Auto’s Hoensbroek

, , ,

Onderhoud en reparatie

Auto onderhoud en reparatie bij D&B Auto’s. Regelmatig auto onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden.

D&B Auto’s onderhoudt uw auto volgens het onderhoudsschema en de voorschriften zoals de fabrikant heeft bepaald. Het onderhoud dat wij uitvoeren is volledig afgestemd op de auto die u rijdt, ongeacht merk en leeftijd.

Wij adviseren om minimaal 1 keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren aan uw auto ongeacht het aantal kilometers dat u per jaar rijdt.

U kunt bij ons vooraf een prijs berekenen en vervolgens direct een afspraak plannen voor uw auto onnderhoud of reparatie.

Klein schadeherstel

Kleine autoschade betekende in het verleden dat uw auto grotendeels gespoten diende te worden. Inmiddels zijn er slimme technieken ontwikkeld die kleine autoschades op een andere manier verhelpen.

Uitdeuken zonder spuiten en spotrepair zijn de meest bekende reparatietechnieken bij een kleine autoschade. Bij uitdeuken zonder spuiten vindt het uitdeuken auto plaats doordat de deuk van binnenuit ‘weg gemasseerd’ wordt.

Spotrepair houdt in dat alleen de schadeplek behandeld wordt en dat de gehele auto of bumper spuiten niet meer nodig is.

apk afkeur punten

Het is weer zover! Jouw auto moet APK gekeurd worden. Het kan zomaar voorkomen dat de auto niet door de keuring komt. Wat dan?

Als je een oudere auto hebt kunnen de kosten voor een APK keuring soms flink oplopen om je auto door de keuring te krijgen. Wanneer dat het geval is, kun je beter goed geïnformeerd zijn voordat je besluit om je auto te laten repareren. Neem altijd even contact met ons op voor advies. Wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming!

Grote beurt of kleine beurt aan uw auto

Kleine onderhoudsbeurt

Een kleine onderhoudsbeurt uit laten voeren door D&B Auto’s resulteert in kostenbesparing. Defecte onderdelen worden vervangen voordat ze grote schade aan de auto toe kunnen brengen, wat gepaard gaat met meer kosten.

Grote onderhoudsbeurt

Een grote onderhoudsbeurt uit laten voeren door D&B Auto’s resulteert in kostenbesparing. Defecte onderdelen worden vervangen voordat ze grote schade aan de auto toe kunnen brengen, wat gepaard gaat met meer kosten.

https://db-autos.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*