Plaats je gratis artikel bij ons

, , ,

http://artikelsplaatsen.nl/

Wilt u ook een artikel of blog plaatsen op artikelsplaatsen.nl? Registreer u dan direct en voeg een gratis artikel toe aan deze website. Ben je webmaster, zoekmachine optimalisatie specialist, linkbuilder of vind je het gewoon leuk om artikelen te schrijven en ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden ter verbetering van je website / webshop ranking te verbeteren. Dan nodigen wij je uit om gebruik te maken van onze website om gratis blog of artikel te schrijven.

Artikelsplaatsen.nl is een website waar je gratis een artikel of een blog kunt schrijven en deze vervolgens online kunt plaatsen. Op deze website kun je nadat je de voorwaarden hebt gelezen, zoveel artikelen plaatsen als je zelf wilt. Hier mogen ook commerciële artikelen worden geplaatst, zolang de artikelen voldoen aan de voorwaarden. Neem dus even de moeite om de voorwaarden door te lezen. Het klinkt een beetje kinderachtig met die regels maar deze zijn er uitsluitend zodat iedereen maximaal kan profiteren van deze artikel marketing website voor linkbuilding en verbetering van je website / webshop.

Dergelijke artikelen zijn slecht voor de kwaliteit van deze website en dus ook voor de positionering van de artikelen binnen de zoekmachines en als gevolg daarvan ook slecht voor de externe linken en de positionering van je eigen website. Wij vragen je dus vriendelijk om voordat je begint met het schrijven van een artikel de voorwaarden goed door te lezen zodat je kunt profiteren van de voordelen van deze website en er een “win-win”situatie ontstaat voor alle gebruikers van Artikel tekst.

http://artikelsplaatsen.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*