Zakelijk vervoer

,

Zakelijk vervoer

Representatief zakelijk vervoer. AhRo Tax is al meer dan 20 jaar een begrip in uw regio. Onze persoonlijke benadering staat bij onze dienstverlening voorop. Het dienstenpakket voor bedrijven is in de loop der jaren stevig uitgebreid waardoor wij nu een heel breed scala aan diensten hebben waarmee we aan bijna al uw vervoerswensen kunnen voldoen.

Representatief zakelijk vervoer. Ook voor de zakelijke dienstverlening verzorgen wij een breed aantal diensten Al jaren beschikken wij over een breed aanbod zodat wij u in alle gevallen van dienst kunnen zijn!

Met onze representatieve voertuigen kunnen we het zakelijk en VIP vervoer voor u verzorgen. Kwaliteit en dienstverlening hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze chauffeurs zijn flexibel en goed opgeleid. Als u daar behoefte aan hebt, hebben wij D1 directiechauffeurs die jaarlijks verplichte bijscholing volgen waardoor de rijvaardigheid op het aller hoogste niveau staat!

Wij doen ook Koeriersdiensten

Dé koeriersdienst in Limburg en omstreken. Snelle en betrouwbare levering van uw documenten, pakketten of andere goederen nodig? AhRo Tax Koeriers verzorgt 7 dagen per week koeriersdiensten door heel Nederland, België, Duitsland, Luxemburg of andere plekken in Europa.

Spoed koerier

Heeft u documenten of pakketten die met spoed geleverd moeten worden? Ook dan kunt u bij AhRo Tax Koeriers terecht. In Limburg en omgeving halen wij binnen een dertig minuten uw pakketje op en gaan we snel en veilig op weg naar het afleveradres. Op die manier kan uw pakket al binnen een uur op locatie zijn! Dus ook met spoed is AhRo Tax Koeriers de koerier in Geleen en omstreken.

Periodieke leveringen

Voor de consument start de beleving van een product al bij de bezorging. Wij als AhRo Tax Koeriers willen hier graag ons steentje aan bijdragen. Bij de grote pakketdiensten staat het efficiënt leveren van de pakketten bovenaan, dit gaat ten koste van de beleving van uw product.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*