Gigaleads verwelkomt nieuwe collega Bodère Blankenstein

Het team van Gigaleads wordt per direct aangevuld met Bodère Blankenstein, die momenteel haar studie Commerciële Economie in Barcelona voortzet. Zij brengt een frisse blik mee naar het leadgeneratiebedrijf. Bodère deed eerder werkervaring op bij Charlotte Labee en AndC Media, in het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën.

Bodère behaalde haar Bachelor aan de Hogeschool voor Economische Studies Rotterdam in Creative Marketing & Sales, en rondde daarvoor Het Grafisch Lyceum Rotterdam af. Ze zegt van kleins af aan al betoverd te zijn door het marketingvak. Haar nieuwsgierigheid naar hoe merken groot zijn geworden, zorgde ervoor dat ze koos een tweede studie te doen. Ze vertelt hierover: ‘’Niet alleen is het mega belangrijk om jouw merk visueel goed eruit te laten zien; even belangrijk is het om sterk gepositioneerd te staan. Social media speelt hier vandaag de dag een hele belangrijke rol in. Met heel veel liefde voor dit vak help ik Gigaleads graag om hun klanten nog meer betekenis te geven en daarmee meer (passende) leads te genereren.’’

De toevoeging van Bodère aan het team is een belangrijke stap in de voortdurende inspanningen van Gigaleads om getalenteerde professionals aan te trekken en verder te groeien. Directeur Mike Smid van Gigaleads vertelt: “We zijn enorm enthousiast om Bodère te verwelkomen bij Gigaleads. Haar frisse perspectief, opgedane kennis en passie voor marketing zijn een enorme aanwinst voor ons bedrijf. We kijken uit naar haar bijdragen en de impact die ze zal hebben op ons team en onze klanten.” Afgelopen maand werd Bodère offline van harte welkom geheten tijdens het teamuitje in Málaga.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*