Vincent de Wert versterkt WeAreFrank! als Medior Integratie Specialist

WeAreFrank!, dé open source integratiespecialist van Nederland, heeft Vincent de Wert toegevoegd aan het team. Vincent begon eerder dit jaar als Medior Integratie Specialist en speelt sindsdien een belangrijke rol in één van de DevOps-teams, in het beheren, upgraden en bouwen van koppelingen tussen systemen.

Vincent brengt in zijn nieuwe rol een schat aan kennis en expertise mee. Sinds zijn start heeft hij zich snel aangepast en een waardevolle bijdrage geleverd aan de optimalisatie van de integraties met de platformen van WeAreFrank! “Ik leer erg veel in het bedrijf. Van de senior mensen, maar ook van de jonge mensen die met de laatste technieken bezig zijn. Het is mooi om te zien hoe snel het Frank!Framework zich ontwikkelt”, aldus Vincent.

“We zijn zeer enthousiast om Vincent in ons team te hebben”, zegt CEO Erwin Beets van WeAreFrank! “We kijken ernaar uit om samen met hem te werken aan de verdere ontwikkeling van onze integraties en de processen daar omheen.’’ Bij WeAreFrank! wordt ernaar gestreefd om medewerkers de mogelijkheid te bieden om zich voortdurend te ontwikkelen en te groeien binnen hun functie als integratiespecialist. Vincent deelt deze visie en heeft zijn ambitie uitgesproken om verder te groeien in ervaring en kennis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*