Machinefabriek doet CNC Frezen en Mig Mag lassen

,

Delwi Groenink Machinefabriek te Enschede is een specialist op het gebied van machinebouw, productontwikkeling en geautomatiseerd produceren. De machinefabriek is een bekende naam en houdt zich bezig met o.a. CNC frezen, Mig mag lassen, verspanen, robotlassen en meer. De machinebouwer heeft al jaren lang ervaring in het toeleveren van speciale projecten, onderdelen en componenten. Ook doen zij uiteraard machinebouw, apparatenbouw en bouwt Delwi Groenink volledige installaties tot het vakgebied. De expertise die Delwi Groenink Machinefabriek heeft betreffende frezen, verspanen en lassen wordt toegepast op een geavanceerd machinepark. Dit houdt in dat de meest uiteenlopende projecten uitgevoerd kan worden.

Machinefabriek

De machinefabriek van Delwi Groenink heeft een oppervlakte van 6000 vierkante meter. De ruimte is zeer efficiënt ingedeeld met logistieke routing in gedachte voor de samenstelling van componenten, halffabricaten en uiteenlopende bewerkingen en projecten. Het bedrijf is zeer efficiënt doordat automatisering ver doorgevoerd is en er voortdurend aan innovatie wordt gedacht. Machinefabriek Delwi Groenink onderscheid zich op de machinebouw markt door de voorsprong in kwaliteit en techniek en de productieproces die aanzienlijk versnelt is vergeleken met concurrerende machinefabrieken. Zo kan Delwi Groenink altijd een snellere levertijd en hoogste kwaliteit leveren. Deze unieke waarde die Delwi Groenink toevoegd aan machinebouw maakt het bedrijf tot een erkende speler op de machinebouw markt.

CNC Frezen

Het CNC frezen wordt door Delwi Groenink gedaan op moderne Mazak draai en freesbanken. De freesbanken zijn computergestuurd (CNC) en kunnen in een snelle doorlooptijd zo goed als alle bewerkingen uitvoeren. Daarnaast heeft Delwi Groenink de juiste vakmensen in dienst met kennis en ervaring om hoogwaardig freeswerk te doen voor veeleisende opdrachtgevers. Delwi Groenink krijgt opdrachten om CNC frezen te doen voor vele bedrijven. De opdrachten komen uit verschillende industrieën waarin Delwi Groenink zeer goed bekent staat.

Mig Mag Lassen

Op de machinebouw markt is Mig Mag lassen een belangrijke manier van lassen en is voor Delwi Groenink een dagelijkse bezigheid. Hoewel Mig Mag lassen wel bekent is weten velen niet precies waar de termen mig en mag voor staan. Mig Mag lassen is een lasertechniek dat een afkorting is waarbij Mig staat voor “Metal Inert Gas” en Mag Metal active Gas” betekend. Het enige verschil tussen mig lassen en mag lassen is het gas dat gebruikt wordt voor het laswerk. Delwi Groenink doet zowel Mig lassen als Mag lassen. De hoeveelheid ervaring van Delwi Groenink op het gebied van Mig Mag lassen heeft er toe geleid dat vele bedrijven Delwi Groenink vragen vor speciale custom-made producten of kleinere series. De deskundige lassers van Delwi Groenink zorgen d.m.v. Mig Mag lassen voor de uiterst hoogwaardig laswerk.

Als u meer wilt weten over machinebouw door Delwi Groenink, kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor in Enschede.

Delwi Groenink Machinefabriek bv.
Marssteden 23
7547 TE, Enschede
Overijssel

Tel:053 428 5650

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*