5 gouden tips voor het kiezen van de juiste kado voor hem!

Ontdek hier de 5 Gouden TIPS hoe je snel en wijs een leuk maar vooral de JUISTE kado voor hem kan kopen:

Vrouwen staan bekend als shoppers. Zij vinden het leuk om vaker door de stad heen en weer te lopen en zoveel mogelijk winkels bezoeken als ze kunnen maar toch hebben ze soms moeite met het kiezen van de juiste kado voor een man. Hieronder 5 gouden tips voor de vrouwen die dat moeilijk vinden:

1.  Kijk eerst wat voor een type hij is zodat je makkelijker de juiste kado voor hem kan uitzoeken? 

Houdt hij van boeken, sieraden, sporten, uitgaan, roken, reizen, drinken, computeren, Gamen enz? Als je dat weet dan wordt het voor jou iets makkelijker om de juiste kado voor hem te kopen.  Hieronder een aantal voorbeelden:

Is hij bijvoorbeeld iemand die van sieraden houdt, zoals ringen of armbanden wat sommige jongens/mannen echt gek op zijn, dan kan je jezelf in die richting gaan verdiepen en bij die sites kijken die sieraden aanbieden. 

Rook hij? dan kan je door het geven van een leuke Waterpijp een hele unieke kado te geven. Want niet iedereen geeft snel een waterpijt als kado omdat het vaak zoiets in de winkelcentrums niet snel te vinden is.

2. Let erop wat zijn leeftijd is? (Jong, middel, Oud) en hoe gedraagt hij zich?

Er zijn jongens die 16 jaar oud zijn maar zich gedragen als een 22 jarige. Dan kan je voor hem beter iets zoeken die het meeste jongens van 22 jarigen leuk vinden in het algemeen.

3. Wat is zijn look/style van kleding?

Vaak de look en- style van de kleding zegt ook iets over het karakter van die persoon zelf. iemand die altijd in een pak rond loopt is een formele persoon . Hij zou het leuk vinden als je hem iets formeels geeft. bijvoorbeeld een klassieke pen waar hij tijdens zijn vergaderingen goed kan showen. Of een leuke geurtje.

4. Wat is zijn huidskleur? Is hij blank of donker?

Dan kan je rekening mee houden met het kiezen van de juiste kleuren die je bij dat kadootje gaat kopen. Het zou ook handig zijn als jij inderdaad al weet welke kleuren hij leuk vindt en zo niet? dan let bijvoorbeeld op aspekten zoals zijn huidskleur of de kleur van de kleren die hij vaak aan doet.

5. Wat voor een werk doet hij?

Je kan hem beter geen ring geven als je zeker weet dat hij meer dan de helft van zijn tijd, per dag, in het sector ‘bouw’ zit. mits je hem wilt graag verrassen met een ring voor wat hij bij een speciale gelegenheid kan gebruiken natuurlijk.

U zult minder moeite hebben met het kiezen van de juiste kado nadat u deze regels toegepast hebt. De bedoeling van een kado is dat hij het leuk gaat vinden en als u hem geen kado geeft die hij leuk vindt kan de kans groot zijn dat uw kado bij hem in de kast terecht komt in plaats van dat hij het gaat gebruiken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*