Seminar “Winnende offertes”

Slimmer verkopen voor beter resultaat

Son, 19 maart 2013 – Op 25 april a.s. organiseert Sofon een seminar met als thema: “Winnende offertes – Slimmer verkopen voor beter resultaat”. Sofon speelt met dit seminar in op de afwachtende marktsituatie en de toegenomen concurrentie. Veel bedrijven kampen namelijk met teruglopende orders.

Voor veel ondernemingen is de tijd dat de orders binnenstroomden snel veranderd. Iedere order doet er nu daadwerkelijk toe. Het is daarom van extra groot belang om de scoringskans van iedere offerte te vergroten en kosten in het verkoop- en offerteproces terug te dringen. Tijdens het Sofon Seminar op donderdag 25 april a.s. in Kasteel Wijenburg te Echteld wordt duidelijk hoe bedrijven meer kunnen verkopen, ook onder de huidige economische omstandigheden.

Saval – actief op het gebied van brand- en vluchtveiligheid – wist de offertedoorlooptijd te verkorten en meer inzicht in de sales pipeline te verkrijgen met behulp van de offertesoftware van Sofon. Op 25 april zal Erwin de Vrind namens Saval dieper ingaan op de resultaten in het verkoopproces.

Tijdens een interactieve sessie vertelt Anton van Wezel van Com4Tec hoe klantspecifieke producten en diensten effectiever te verkopen zijn. Na afloop van zijn presentatie beschikken de deelnemers over een aantal nieuwe, direct toepasbare inzichten voor een beter bedrijfsrendement.

Tot slot zal Otto van der Tang van Sofon aantonen hoe offertesoftware er in economisch uitdagende tijden voor zorgt dat scoringskansen omhoog gaan, juist als de concurrentie het grootst is.

Gegevens seminar
Datum: 25 april a.s. van 12.30 uur – 17.00 uur (inclusief lunch)
Locatie: Kasteel Wijenburg, Echteld
Kosten: geen
Organisator: Sofon
Doelgroep: (commercieel) management van middelgrote en grote ondernemingen die klantspecifieke producten en diensten leveren
Aanmelden: www.sofon.com/seminar
Aanmelden per e-mail: marketing@sofon.com
Contactpersoon: Sofon, Afdeling Marketing, 040 – 26 77 199, marketing@sofon.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*