Nieuwe innovatieve webshop voor foto’s op doek: Kunst & Kies

, , , , , ,

TILBURG – Kunst & Kies is een nieuwe webshop voor foto’s op doek. Kunst & Kies gelooft in een nieuwe en unieke benadering van het begrip ‘webshop’.

Kunst & Kies biedt consumenten namelijk innovatieve keuzemogelijkheden voor het kiezen van hun ’kunst’. Daarnaast biedt Kunst & Kies ruimte aan de grootste bron van fotografie in Nederland: de amateurfotograaf.

Waarom Kunst & Kies?
Omdat het kopen van ‘kunst’ op doek veel beter, spannender, persoonlijker en gemakkelijker kan.

Wat maak Kunst & Kies uniek?

Jouw keuze: Kunst & Kies is geen ‘gewone’ webshop waar je op jezelf bent aangewezen, een foto instuurt en dan iets terugkrijgt. Ook is het geen galerie, met beperkt en duur aanbod. Bij Kunst & Kies bepaal je zelf wat ‘kunst’ is, wat je aan jouw muur wil hangen. Daarom kan een consument elke foto raten van afgruwelijk tot supermooi. En er is de kunstkiezer: een handige klikker waarmee je jouw favoriete foto selecteert.

Gemak: Hierdoor is het gemakkelijk rondkijken en selecteren, je kiest op basis van wat jij belangrijk vindt.

Unieke foto’s: Er zijn duizenden amateurfotografen die plaatjes schieten voor de lol. Daar zitten supermooie foto’s tussen, die nu verstoffen. Kunst & Kies biedt daarom onbekende fotografen de kans hun werk te verkopen, voor een ruime vergoeding per doek.

De site is hier te vinden: Unieke foto’s op doek. (http://www.kunstenkies.nl)

Noot voor de redactie
Voor vragen kunt u contact opnemen met Tobias Braam (06-22926484), welkom@kunstenkies.nl).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*