De voordelen van autolease

, ,
bright auto lease

Wanneer er een auto benodigd is die (ook) voor zakelijk gebruik gebruikt gaat worden, is autolease een interessante optie. Bij autolease krijgt de gebruiker wel fysieke eigendomsrechten, maar blijft de auto juridisch, en afhankelijk van de leasevorm ook economisch, eigendom van de leasemaatschappij.

Voordelen autolease
Deze juridische vorm geeft enkele directe voordelen. De grootste hiervan is het gemak, zo wordt onderhoud, wegenbelasting en verzekeringen voor je geregeld en is vervanging bij pech snel geregeld.

Zeker niet te verwaarlozen zijn de financiële voordelen. Er is namelijk geen grote investering voor een aankoop nodig en dus wordt de directe liquiditeit niet aangetast. Bovendien is de kostenbegroting van het leasen duidelijk en overzichtelijk en worden zo verrassingen voorkomen. Daarnaast kan het enkele belastingtechnische voordelen hebben, afhankelijk van de gekozen vorm.

Bij leasen wordt altijd over een maandbedrag gesproken. Dit maandbedrag wordt berekend over de gehele looptijd van de auto. In eerste instantie lijkt een eigen auto goedkoper, maar je moet in je berekeningen wel alle kosten meenemen. Denk hier eens bij aan de afschrijving van de auto, de mogelijke schades die je op zult lopen, het risico op een verminderde restwaarde en de rente over een eventuele lening die kan oplopen tot wel 12%. autolease is niet persé goedkoop, maar het hoeft niet duurder te zijn dan eigen bezit.

BRIGHT LEASE
Bright Lease is een specialistische autolease maatschappij die heldere leaseoplossingen biedt aan bedrijven met uiteenlopende culturen en wensen.

De verschillende leasemogelijkheden komen tot uiting in de Bright Lease labels. Elk label garandeert een vooruitstrevende mobiliteitsvisie.

Flexibel, basic, economisch, ‘full options’, milieu bewust of leaseauto’s met de ‘kop’ eraf? Bright Lease biedt heldere oplossingen op maat.

Bright Lease is interessant voor bedrijven met een vernieuwende kijk op zakelijke mobiliteit, die bewust kiezen voor betere oplossingen. Bright Lease ontzorgt en dat werkt uitgesproken verhelderend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*