Een goede bedrijfspresentatie begint bij een goed presentatiesysteem

, , ,

Goed promotiemateriaal moet volgens ons aan de volgende voorwaarden voldoen:
– Hoge kwaliteit
– Licht van gewicht
– Eenvoudig te vervoeren
– Snel opzetbaar

Er zijn inmiddels veel systemen ontwikkeld die aan bovenstaande voorwaarden voldoen. Tegen scherpe prijzen zijn deze presentatiesystemen aan te schaffen en binnen twee weken kan men zich als bedrijf al onderscheiden met een geweldige presentatie. Een greep uit de mogelijkheden:

De Promo PopUp presentatiewand beurswand van ExpoStoreOnline.com is een eenvoudig en snel op te zetten presentatiesysteem van absolute topkwaliteit. Alle verbindingen van dit systeem zijn magnetisch en volledig ‘self-locking’.
De Promo Pop-Up presentatiewanden wordt standaard geleverd met 150watt ‘black floodlight’ halogeen verlichting, stevige transport trolley en levenslange garantie op het frame.

De Expo Easy Banner is een net afgewerkte Banner Stand / Bannersysteem welke zowel aan de boven- als onderzijde voorzien is van een klikprofiel voor het makkelijk zelf visuals wisselen. Optioneel is er 50 watt halogeen verlichting verkrijgbaar voor een nog hogere attentiewaarde. Ideaal als Presentatiesysteem in uw Beursstand.

Een Roll-Up Banner voor promotie doeleinden met een voortreffelijke prijs/kwaliteit verhouding, waarmee je razendsnel beschikt over een Presentatiesysteem met een uitstekende uitstraling. De RollUp Promo wordt standaard geleverd met een topkwaliteit afdruk op een prestretched 500 gr bisonyl met een hoge inktdensiteit en zonder ‘curling’.

ExpoStoreOnline.com is dé leverancier van Mobiele Presentatiesystemen. Voor elke gewenste presentatie een passend presentatiesysteem.

In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen van een Banner Stand, een Roll-Up Banner, een presentatiewand, een Beurswand, een Mobiele Balie of een Brochurehouder. Wij leveren uitsluitend producten die 100% gebruiksklaar zijn. Dit voorkomt voor u verassingen achteraf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*