Kies uw relatiegeschenk voor de landelijke burendag

, ,

Binnenkort is het weer landelijke Burendag. Een dag waarop je gezellig samen komt voor een kopje koffie en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. U als bedrijf kunt hier natuurlijk aan meedoen, kies hiervoor het juiste relatiegeschenk.

Wat is Burendag?

relatiegeschenken

aan koffie gerelateerde relatiegeschenken

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 25 september. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Is uw bedrijf ook een goede buur?

Wat kunt u als bedrijf aan Burendag doen? Schenk uw relaties speciaal voor Burendag (of een andere gelegenheid) koffie gerelateerde relatiegeschenken, zoals een koffiemok, kop en schotel of een take away mok of thermoskan voor onderweg. Ook kunt u eraan denken om koffiemokken aan te schaffen met uw eigen huisstijl erop. Dit heeft een professionele uitstraling bij ontvangst van gasten, klanten of relaties op kantoor of op beurzen. U kunt natuurlijk ook een buurtbarbecue organiseren en zo nieuwe contacten leggen!

Burendag nationale feestdag

Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. Douwe Egberts wil met Burendag bijdragen aan beter contact tussen buren. Inmiddels is deze dag uitgegroeid tot een landelijk fenomeen dat in het teken staat van het vieren en bevorderen van contact tussen buren. In 2009 deden al 640.000 buren hieraan mee!

In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en bevordert de samenhang tussen groepen mensen. Met Burendag willen beide organisaties mensen dichter bij elkaar brengen.

Waarom Burendag?

De aanleiding voor burendag is een begin 2006 gehouden onderzoek van onderzoeksbureau Motivaction, daaruit blijkt dat een overgrote meerderheid (77%) van Nederland meer contact wil met zijn buren, maar daar door dagelijkse drukte niet aan toe komt. Het onderzoek laat ook zien dat 79% van de Nederlanders het gevoel heeft dat de verbondenheid met de buren de laatste jaren afneemt.

Van Helden Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar goedkope relatiegeschenken of luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of wilt u snel pennen bedrukken of misschien originele relatiegeschenken? Bij Van Helden Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux. Speciaal voor sportevenementen heeft van Helden een website samengesteld met enkel oranje artikelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*