40PlusRelatie brengt SINGLES niet alleen aan de man, maar ook aan de Beaujolais Primeur!

,

Op zondag 21 november organiseert 40PlusRelatie van 13.30 tot 17.00 uur een singleborrel in Hoofddorp, in samenwerking met Grand Cafe Sjapo. Deze middag zal volledig in het teken staan van gezelligheid en de “Franse Nieuwe”, de Beaujolais Primeur. Bij binnenkomst zal een glas van deze heerlijke wijn aangeboden worden. Deze middag komt de band “Jazz Traffic” optreden en is er tevens een extra muzikale verrassing. 

Een singleborrel is een leuke gelegenheid om op een ongedwongen manier met andere singles in contact te komen. De combinatie van deze tongstrelende wijn, de gezellige muziek en de aanwezigheid van leuke singles zijn de ideale ingrediënten voor een geslaagde singleborrel! 

De toegang is vijf euro voor leden van 40PlusRelatie en zeven euro vijftig voor niet-leden. 

40PlusRelatie is een relatiebemiddelingsbureau voor singles vanaf 40 jaar. Wij hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan, bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Tevens organiseren wij diverse leuke evenementen en activiteiten. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Cuijpers (020-6586167) of Lyda Hummel (072-8888695) van 40PlusRelatie of kijk op www.40PlusRelatie.nl

Grand Café Sjapo, Diamantlaan 2, 2132 WV Hoofddorp
Ruime parkeergelegenheid, 10 min lopen vanaf het treinstation.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*