Bingo vakantie: onderzoek reisbetaalbaar.nl

Bingo vakanties: een klein onderzoek

Reisbetaalbaar.nl deed onderzoek naar alles dat te maken heeft met het concept bingo vakanties. Zo zochten wij onder meer naar reisorganisaties die deze vorm van reizen aanbieden en de beste landen voor dit type vakanties.

Uitkomsten van het onderzoek

De uitkomsten van het onderzoek tonen duidelijk aan dat de Zuid-Europese landen geschikte locaties bieden voor bingo reizen en bingo vakanties. Met name Turkije, Griekenland en Spanje (met name de Canarische Eilanden) bieden interessante mogelijkheden voor het vieren van een dergelijke vakantie.

Qua reisorganisaties is het aanbod iets beperkter. Het zijn met name de reeds bekende prijsvechters en aanbieders van budgetvakanties die dergelijke bingo vakanties en reizen aanbieden. Toch hebben wij een top-3 weten samen te stellen, gebaseerd op gebruikers ervaringen. Voor meer informatie bekijk je vanzelfsprekend dit artikel over bingo vakanties en reizen

Contact informatie

Je kunt ons bereiken via het contact formulier op reisbetaalbaar.nl of via de reactiepanelen van de website.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*