Video naar DVD

U kunt nu eindelijk uw oude 8mm materiaal laten digitaliseren!

 

Heeft u nog op de zolder nog oude videobanden, dia’s, of foto’s liggen die ergens aan het verstoffen zijn en wanneer heeft u uw smalfilms uit de mooie jaren 40, 50, 60, 70, 80 eigenlijk voor het laatst gezien?

 

Naarmate de tijd verstrijkt gaat de kwaliteit van u films steeds verder achter uit, daarom is digitaliseren zo belangrijk. Bij het digitaliseren zal de kwaliteit van uw opnames namelijk nooit meer verslechteren maar u blijft de authentieke sfeer van uw films prachtig behouden voor uw kleinkinderen.

 

STOP het kwaliteitsverlies en herleef uw dierbare momenten

ViDVD Video naar DVD
Bevelandseweg 88
1703 AX Heerhugowaard

tel: 072-5675050
http://www.vidvd.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*