Een bedrukte paraplu – Een ideaal Relatiegeschenk

, ,

De tijd voor het geven van relatiegeschenken is weer aangebroken. Traditioneel zijn oktober, november en december de maanden waarin bedrijven in deze branche hun omzet dienen te maken.

paraplu bedrukkenWij geven u vast een tip voor het geven van een relatiegeschenk: Bedrukte Paraplu’s
Het regenseizoen staat weer voor de deur, dus met een bedrukte paraplu maakt u zowel uw relatie blij als uzelf, want met een bedrukte paraplu wordt uw naam/logo wijd uitgedragen over het gehele land.

Natuurlijk zijn er nog veel meer relatiegeschenken waarmee u, uw klanten, personeel of relaties kan verassen. Denkt u eens aan een:
Bedrukte regenponcho: Tevens een ideaal geschenk voor deze tijd. Houdt uw klanten droog met de bedrukte regenponcho
Bedrukte Mokken: Uw bedrukte mokken iedere dag op het bureau van uw klant. Zo zal uw klant altijd bij u terug komen.

Op welke momenten geeft u een relatiegeschenk weg?

  • 11 november – Sint Maarten
  • 05 december – Sinterklaas
  • 07 december – Dag van de vrijwilliger
  • 25 december – Eerste kerstdag
  • 31 december – Oudjaarsdag

Van der Laar Relatiegeschenken is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van relatiegeschenken. Van een eenvoudige kunststof pen tot het leveren van complete speciaal voor de klant gemaakte producten, ons specialisme is te leveren wat de klant wenst.
Ons assortiment beslaat dan ook 1001 verschillende artikelen, uit voorraad leverbaar of via betrouwbare inkoopkanalen snel te leveren. Onze eigen studio (DTP afdeling) en verschillende druklocaties garanderen voor u een snelle levering, kwalitatieve bedrukking en dat tegen de scherpste prijzen.
Via deze website of onze catalogus bieden wij u een uitgebreid assortiment promotionele artikelen en relatiegeschenken in verschillende prijsklassen aan. Kan u ondanks of dankzij deze verscheidenheid niet kiezen of ziet u het bos even niet meer? Een team van gespecialiseerde verkopers zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een professioneel advies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*