Kerstgeschenken, nu al een item

,

December is de maand van feestdagen, cadeaus en gezelligheid. U wilt graag iets extra doen voor uw medewerkers en relaties om ze te bedanken voor hun inzet van dit jaar. Een extra doel kan zijn om uw naamsbekendheid bij uw klanten op een leuke manier te vergroten en de betrokkenheid van het personeel met de organisatie te vergroten. Maar dan komt de vraag, wat geeft u ze voor kerstgeschenken dit jaar?
Schenk bijvoorbeeld een flesje wijn, een wijnset, een pennenset of wijngeschenkkist. Een kerstcadeau wordt door uw klanten, werknemers en andere relaties zeer gewaardeerd. De meeste kerst- en eindejaarsgeschenken kunt u laten bedrukken, graveren of borduren met uw bedrijfsnaam, logo of originele kerstgroet zodat het helemaal past bij uw huisstijl. Op deze manier kunt u met uw Kerst- of Eindejaarsgeschenk datgene bereiken wat u voor ogen heeft.
Wij helpen u graag met het kiezen van uw kerstgeschenken en kerst relatiegeschenken. Het streven is het geschenk zoveel mogelijk te laten passen bij de organisatie en de doelgroep.

Op Vanhelden.nl vindt u een uitgebreid asortiment van diverse Kerst- en Eindejaar gerelateerde artikelen. Van luxe geschenken en presentjes tot kleine en goedkope kerst gadgets.
Actie! Bestel voor 10 jan. 2011* en ontvang een GRATIS Veiligheidspakket!
* Vanaf een goederenbedrag van € 500,- (excl. btw).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*