Vergelijken op ‘totale prijs per jaar’

Vanaf vandaag kan er op ‘TV-TELEFONIE-INTERNET.NL’ vergeleken worden op de totale prijs per jaar. In de vergelijkingstool is overgestapt van ‘maandprijs’, ‘aansluitkosten’ en ‘verzendkosten’ naar de ‘totale jaarlijkse prijs’ van ieder abonnement. Zo is direct duidelijk wat een product kost en kan er vergeleken worden.

Onder prijs per jaar verstaan we; 12 maal de maandelijkse abonnementskosten, aansluitkosten, verzendkosten en de eventuele kosten voor hardware (modem en/of ontvanger). Dit is het totale bedrag  dat de consument het 1ste jaar betaalt.

De bezoeker kan alles-in-één pakketten, internet & tv pakketten, internet pakketten en internet & bellen pakketten gemakkelijk vergelijken om in één oogopslag direct het goedkoopste pakket te vinden. Op deze manier denken we het vergelijken van de verschillende abonnementen overzichtelijker en makkelijk te maken.

Over TV-TELEFONIE-INTERNET.NL
TV-TELEFONIE-INTERNET.NL is een objectieve en onafhankelijke vergelijkingssite voor digitale televisie, internet en telefonie. We zijn reseller van alle Nederlandse provider waardoor u een goed beeld krijgt van aanbiedingen, prijzen en productspecificaties.  De site heeft geen banden met providers en kan doordoor volledig objectief te werk gaan. We zijn gecerticieerd door QShops, hebben een eigen klantenservice die per email 24 uur per dag en per telefoon 12 uur per dag bereikbaar is. Ook heeft u de mogelijkheid om teruggebeld te worden door ons op het tijdstip dat u uitkomt.

“Op TV-TELEFONIE-INTERNET.NL word je keurig geholpen door een deskundig iemand. Daarna heb ik weloverwogen een keuze kunnen maken voor een pakket met internet en televisie waarvan ik niet eens wist dat het bestond”

Op deze website vindt u altijd de meeste actuele producten met de bijbehorende aanbiedingen. Alle prijzen zijn de prijzen zoals de provider die zelf hanteert, vaak zitten er bij ons acties aan vast. U betaalt in ieder geval nooit meer dan bij de provider zelf. Daarom geven wij onze ‘laagste prijs garantie’ maar al te graag!

Voor meer informatie;
netnotion.nl b.v.; zoekmachine optimalisatie
Schiekade 133
3033BL, Rotterdam
info @ netnotion.nl
010-7144080

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*