YESGIFTS.NL geeft 1/5 staatslot weg

De leverancier van Relatiegeschenken en Promotieartikelen YESGIFTS.NL houdt zelf ook van schenken. YESGIFTS.NL geeft een gratis 1/5 staatslot weg bij iedere bestelling met opdruk, -borduring of -gravure.   Nu december steeds dichterbij komt en de meeste bedrijven en instellingen zich weer gaan beraden over de eindejaarsgeschenken is YESGIFTS.NL er al helemaal klaar voor. Op de vernieuwde website staan naast de promotieartikelen ook veel geschenken die perfect  toe te passen zijn als kerstgeschenk.  Omdat de december trekking van de staatsloterij altijd populair is, gaat YESGIFTS.NL de staatsloten speciaal inkopen bij Kosterman in Zwolle. Kosterman staat bekend als de geluksmakelaar van Nederland. Wie weet brengt het u deze keer ook geluk. Wilt u naar de website dan kunt u hier klikken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*