100% Natuurlijke cosmetica met BDIH- en dierproefvrij keurmerk van Happy Nature Products.

Wat fabrikanten ons willen laten geloven

Bij steeds meer mensen rijst het besef dat huidverzorgingsproducten niet waar maken wat ze pretenderen. Omwille van de verkoopcijfers, wordt er door fabrikanten en leveranciers geclaimd, dat je al na enkele weken gebruik, er veel jonger uitziet.
Wanneer dat inderdaad het geval zou zijn, zouden we toch met zijn allen zonder rimpels en groeven door het leven kunnen gaan….. Niet dus.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huid beschermd ons tegen invloeden van buitenaf en draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen van binnenuit door transpiratie.
Om te zorgen dat de huid deze functies goed kan uitvoeren is het van belang dat deze kan ademen, voldoende vocht bevat, voldoende talg aan maakt en een goede basisstructuur (matrix) heeft.

Zolang we jong zijn denken we nog weinig aan smeren, we zien er immers goed uit.
Echter zo rond het 30ste levensjaar ontstaan bij velen reeds hun eerste fijne rimpeltjes en komt men tot de conclusie, dat er misschien toch wel voor een crème moet worden gekozen.

Foute stoffen

Om de functies van de huid in stand te houden, is het van belang dat we kiezen voor de juiste producten.
Producten die onze huid bijvoorbeeld niet afsluiten. Indien een crème, vaseline of paraffine bevat, gebruik deze dan voor de velgen van je fiets, want voor je huid zijn beiden ronduit slecht.
De huid kan door dit soort stoffen niet goed meer ademen met als gevolg ophoping van afvalstoffen en uitdroging. Doordat de huid uitdroogt gaan we juist nog vaker smeren. We kennen allemaal wel de lippenbalsems, waarmee je ,wanneer je er eenmaal mee begonnen bent, wel kan blijven smeren.

Behalve deze 2 stoffen, is er nog een hele lijst van foute stoffen, die je kunt terug vinden op de site van Happy Nature Products (zie websiteadres verderop) onder het kopje filosofie.

Natuurlijke ingrediënten……..?

Deze lijst zou je zeker kunnen doen overwegen om voortaan potjes te kopen waarop staat: “bevat natuurlijke ingrediënten”. Maar wees gewaarschuwd. Sommige fabrikanten gebruiken een minimum aan natuurlijke (vaak goedkope-) ingrediënten en liegen niet, wanneer ze zeggen dat hun product natuurlijke stoffen bevat. Ze zeggen er verder niet bij dat de rest bestaat uit goedkope / foute vulstoffen, aangevuld met geur- en kleurstoffen en conserveermiddelen, die zich kenmerken door synthetische en dus lichaamsvreemde structuren.
Deze producten hebben doorgaans geen kwaliteitskeurmerk.

Keurmerken

Als je zeker wil weten of je met een kwaliteitsproduct hebt te maken, is het van belang dat er bepaalde keurmerken op staan. Bijvoorbeeld het dierproefvrij logo en het BDIH-logo (Deze laatste legt de lat hoog als het gaat om de natuurlijkheid van de inhoudsstoffen)

Happy Nature Products

Is, ondanks dat de naam anders doet vermoeden, een Nederlandse firma die zich heeft toegelegd op de verkoop van Natuurlijke Cosmetica. Inderdaad met dierproefvrij – en BDIH-logo.
Alle producten uit deze lijn bevatten uitsluitend natuurlijke inhoudsstoffen veelal van biologische kwaliteit. Stoffen die uw huid voeden, verzachten, soepeler maken en de weefsels doen versterken,zoals plantaardige oliën, etherische oliën, kruiden en wassen.
De diversiteit in de diverse producten zorgt ervoor dat ze uitstekend aansluiten bij alle huidtypes. Natuurzuivere huidverzorging in optima forma.

De producten zijn aan te schaffen via de webshop
http://www.happynatureproducts.nl en zijn verkrijgbaar in Schoonheidssalon Ania in Almelo http://www.schoonheidssalonania.nl

Bescherming de huid ook van binnen uit.

Voor een mooie huid is het ook van belang dat we er een goede lifestyle op na houden.
Bijvoorbeeld voeding waar het lichaam iets mee kan. Met cola, chips, veel alcohol, witmeelproducten, instantpoeders van soepen en sauzen en foute vetten zoals margarines (knutselvet), kunstmatige zoetstoffen e.d. kan het lichaam helemaal niets.
Ga ook bijtijds naar bed, drink minstens 2 liter water, thee, soep en smoothies en….. beweeg!! Zonder beweging ontstaat er een slechte bloedcirculatie, die leidt tot verslakking en verminderde aanvoer van goede voedingsstoffen naar de huid.

Wil je hier meer over weten ga dan eens naar de site van Praktijk voor Natuurgeneeswijzen De Hanze met de site http://www.bioresonantie-therapie.nl
en kijk onder gezondheidsshop.

Hartelijke groet,

Bert van Doorn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*