Elk bedrijf kan nu meer gratis bezoekers op de website krijgen!

Elk bedrijf kan nu meer gratis bezoekers op de website krijgen!

Internet biedt steeds meer mogelijkheden om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Een van de grootste uitdagingen is het krijgen van meer en gratis bezoekers op de website. Bij voorkeur zonder grote investeringen te hoeven doen. Dit is nu voor elk bedrijf mogelijk.

De invloed van recente internet ontwikkelingen
De recente web 2.0 ontwikkelingen hebben een enorme invloed op het internetgebruik en zoekgedrag. Voorbeelden hiervan zijn weblogs, de sociale media zoals Twitter, Hyves en Facebook. Daarnaast is het bekijken van video op internet explosief gegroeid. Een voorbeeld is het succes van YouTube.
Web 2.0 biedt dan ook volop mogelijkheden voor elk bedrijf.

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?
De goedkoopste manier om meer en gratis bezoekers op websites te krijgen is door middel van de topposities in Google en de overige zoekmachines.
Deze websites worden door veruit de meeste internetters bezocht!
Uiteraard zal elk bedrijf proberen deze topposities te bereiken en de concurrentie is dan ook groot.

Zoekmachine optimalisatie 2.0 is de oplossing
e-MarketingCoach heeft een unieke doe-het-zelf cursus ontwikkeld om de topposities in de zoekmachines voor iedereen bereikbaar te maken.
Traditionele best-practise zoekmachine optimalisatie technieken zijn aangevuld met de mogelijkheden die de web 2.0 mogelijkheden bieden.
Het is tevens kostenbesparend omdat je onafhankelijk wordt van de diensten of beschikbaarheid van externe consultants.

Unieke video cursus zoekmachine optimalisatie
De basiscursus zoekmachine optimalisatie 2.0 is uniek en kan gevolgd worden met behulp van video, audio, map met de cursustekst, mp3 en is geschikt voor iPhone. Dit alles wordt in één cursuspakket aangeboden.
Alles wat je nodig hebt om stap voor stap je eigen website te optimaliseren en topposities in de zoekmachines te bereiken.
Er zijn een aantal waardevolle extra’s toegevoegd, zoals een stappenplan en praktische checklist, die ook na afloop.van de cursus van grote waarde zijn.

Gerrit Polhoud
e-MarketingCoach is een initiatief van Gerrit Polhoud. Sinds vele jaren is hij actief als internet ondernemer. Hij besloot zijn kennis en ervaring te delen door het maken van de basiscursus zoekmachine optimalisatie 2.0. Tevens biedt hij zoekmachine optimalisatie coaching , zoekmachine optimalisatie workshops. en geeft hij in-company training.

Meer informatie is beschikbaar op:
http://e-marketingcoach.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*