cursus Engels conversatie in Apeldoorn

In januari start ‘talkingENGLISH’ in Apeldoorn met cursus Conversatie Engels.
De cursus is bedoeld voor mensen die willen oefenen in spreek- en luistervaardigheid. De inhoud van de cursus richt zich op het gebruik van de taal in het dagelijkse leven. Onderwerpen die o.a. aan bod komen, zijn: dagelijkse bezigheden in huis, het weer, winkelen, gezondheid, reizen.

Er zijn cursussen op twee niveaus. De opfriscursus (beginners) bestaat uit 10 lessen en de cursus Elementary 1 voor gevorderden duurt uit 12 lessen. De cursussen worden gehouden in Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460 in  Apeldoorn.

Voor meer informatie en inschrijving, kijk op www.talkingenglish.nl.

Erica Adema
talkingENGLISH
Westenholterweg 15
8042 AE  Zwolle
038-4222301
info@talkingenglish.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*