Prachtige sinterklaastaarten en overheerlijke chocoladeletters nu te bestellen bij Taartbezorgen.nu

Zaterdag is de sint weer veilig aangekomen in ons land en dat betekend dat er weer overheerlijke  nieuwe sinterklaasproducten te bestellen zijn op www.taartbezorgen.nu. Wat dacht u van een fraaie sinterklaastaart . Deze vrolijke sinterklaastaart zorgt voor een glimlach op ieders gezicht. Uitermate geschikt voor een heerlijk avondje. Uiteraard kunnen wij uw sinterklaasgedicht bij de taart voegen.  Of wat te denken  van een overheerlijke oer-Hollandse handgemaakte chocoladeletter.  Personaliseer  uw bestelling en laat uw  chocoladeletter bedrukken met uw bedrijfslogo voor een origineel relatiegeschenk. Deze luxe chocoladeletters zijn 250 gram per stuk en worden bezorgd in een mooi doosje.  De chocoladeletters zijn te bestellen per 10 stuks.

Bestelt u één van onze scherp geprijsde taarten, chocolade letters of roomboter amandelkransen  voor 16.00, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.  Voor vragen omtrent uw bestelling of bezorging kunt u contact opnemen met  www.taartbezorgen.nu op 088 – 5000 200.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*