Het laatste Jägerland Tour feest van dit jaar is in Rotterdam

18 December gaat de Jägerland Tour naar Rotterdam. Het slechte nieuws is dat dit het laatste Jägerland Tour feest van dit jaar is, maar daar houdt het slechte nieuws dan ook op. Het is in ieder geval de hoogste editie, want de locatie is Factory 010 (left wing) en dat is op tien hoog. Onder andere Surkin (FR), Logo (FR, Kitsuné, live) en Wooden Constructions (live) hebben beloofd iedereen in het zweet te drenken en in geluk te hullen. Tenminste, iedereen die zich van tevoren heeft ingeschreven voor een gratis kaartje. Dat kan op jagerland.nl/rotterdam, waar de kaarten worden verloot onder alle inschrijvingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*