Duycker Buyten genomineerd voor European Best New Festival

Hoofddorp, 18 november 2010 – Duycker Buyten, georganiseerd door podium Duycker is genomineerd voor een Europese Festival Award 2010 in de categorie “Best New Festival 2010”. Op 11 september 2010 heeft de eerste editie plaatsgevonden van het Duycker Buyten festival. Voor het publiek een voorproefje van de programmering van podium Duycker, dat in januari 2011 opent.

Publieksaward
De ‘’Best New Festival Award’’ is een publieksprijs en dus afhankelijk van het aantal stemmers. De nominatie bevestigt voor podium Duycker, dat de eerste editie van het Duycker Buyten festival een goede indruk heeft achtergelaten bij zowel bezoekers, vrijwillig medewerkers, artiesten en sponsoren. Alle Duyckerfans en inwoners van Haarlemmermeer en omgeving vragen wij hun stem te laten gelden en voor 23 november te stemmen op Duycker Buyten via http://eu.festivalawards.com/. Er zijn twee ronden tot de finale en de winnaar wordt bekend gemaakt op het Eurosonic Festival in januari 2011.

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 650 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio’s, workshopruimtes en een grand café. Duycker streeft naar een brede programmering voor een brede doelgroep van gemiddeld 40.000 bezoekers per jaar. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*