Europees jeugdkampioen naar Tafeltennis Festival

, ,

TTV Unicum heeft Britt Eerland gecontracteerd voor het Tafeltennis Festival. Britt Eerland (16) die dit jaar Europees kampioen werd bij de junioren (een prestatie waarin alleen Bettine Vriesekoop haar in het verleden voorging) en deelnam aan de Jeugd Olympische Spelen zal tijdens het Tafeltennis Festival uitkomen voor het team Jeugd. Britt Eerland is in 2010 tevens uitgeroepen tot topsporttalent van het jaar.

Ook Koen Hageraats zal uitkomen voor het team Jeugd. Hij nam in 2010 al deel aan de Olympische jeugdzomerspelen en behaalde daar een prachtige dertiende plaats. Eerder al werd bekend gemaakt dat de beide nummer 1 spelers van Nederland Michel de Boer en Li Jiao voor het team Oud zullen uitkomen, tijdens het Jeugd vs. Oud toernooi. Orlowski en Pansky uit Tsjechië zullen ook aanwezig zijn met hun wereldberoemde tafeltennisshow.

TTV Unicum is verheugd met de toezeggingen van beide sterspelers. “Het onderdeel Jeugd vs. Oud heeft alleen zin als de beste spelers achter de tafel staan en dat is gelukt”, aldus Erwin Sanders organisator van het Tafeltennis Festival. “4 van de 6 spelers zijn nu bekend, de overige 2 zullen spoedig volgen”.

Naast dit demonstratietoernooi zijn er tal van activiteiten gepland op deze echte tafeltennisdag bij uitstek. ’s morgens is er een iPONG jeugdtoernooi en een tafeltennis goochelshow met 2 ex-internationals. Er is ook een snelheidsmeter aanwezig om te kijken wie er het hards tegen een tafeltennisballetje kan slaan. ’s avonds maakt de spectaculaire 6-koppige liveband Dexter haar opwachting. Het Tafeltennis Festival vindt plaats op zaterdag 8 januari in Geldrop, hoofdsponsors zijn Helion IT en Rabobank Dommelstreek. Er zijn nog kaarten te bestellen via de website http://www.tafeltennisfestival.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*