Gratis naar het concert van M.I.A. in Paradiso

Op 25 november gaat M.I.A. Paradiso afbreken ter ere van haar derde album en jij kunt hier getuige van zijn zonder te betalen. Diesel Nederland geeft namelijk 24 kaarten weg op hun facebook fanpagina:  www.facebook.com/dieselnederland.

Met haar allesoverweldigende talent op elk creatief vlak is M.I.A. zo’n typisch irritant wonderkind waar je lamgeslagen van afgunst naar staat te kijken. Maar dan wel zo’n wonderkind dat jou vervolgens doet klappen als een blije josti (of zeeleeuw; als je denkt dat josti niet kan) omdat ze je dolgelukkig maakt. Wil jij hier bij zijn? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is naar de Diesel fanpagina te gaan en een paar keer te klikken. Je mag overigens ook vaker klikken als je meer wilt lezen over leuke indiebandjes, fashion, nieuwe video clips of informatie over pompoenhoofden.

Twee van de 24 gratis kaartjes voor M.I.A. op 25 november in Paradiso win je hier: www.facebook.com/dieselnederland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*