Hoe zie ik er online goed uit?

Wat is het geheim om online mooi te zijn? In haar laatste klantenonderzoek laat be2 zien welke foto’s het gewenste resultaat geven en wat te vermijden.

Bij online daten is de profielfoto een belangrijk element om op te vallen in de massa’s van profielen. Bijna een kwart van alle be2 klanten beweerden dat de profielfoto de belangrijkste factor is bij het kiezen van iemand naar wie ze een bericht willen sturen.

Ondanks dit doen gebruikers vaak niet genoeg om de foto’s in hun voordeel te laten werken. In een recente enquête werden meer dan 50% van de foto’s afkomstig van be2 klanten beschouwd als armoedig of de behoefte hebben aan verbetering.

Geniet van het maken en het kiezen van de juiste foto

Het maken of het kiezen van de juiste foto is een van de leukste onderdelen van online daten. Er zijn tal van eenvoudige dingen die je kunt doen om uw foto te verbeteren evenals handige tips voor het verkrijgen van de juiste foto. Bij be2 besteden wij veel tijd om onze klanten te adviseren hoe ze de beste shots kunnen maken.

Veel voorkomende fouten met online foto’s

Klantenbinding specialist bij be2, Cailyn Giles, zegt: “Dus veel klanten verkopen zich niet goed met hun profielfoto’s. Het is echt jammer dat mensen de moeite nemen om zich in te schrijven bij een grote datingsite maar geen moeite nemen om een goede foto te kiezen om het beste te maken van het aangeboden dienst.”

“Een veel voorkomende fout is om een afbeelding te posten die op een pasfoto lijkt. Bij het maken van een  pasfoto kijken we direct in de lens van de camera wat een onnatuurlijke en gespannen beeld geeft. In het algemeen, bij het nemen van uw profielfoto is het goed om iemand anders erbij te betrekken, en om ze in een openbare plaats te maken. Foto’s van gebruikers alleen in hun kamers geven niet altijd de beste resultaten. ”

“Een andere fout die veel be2 leden maken is om foto’s te posten  waar ze klein uitkomen of overschaduwd worden door de achtergrond van de foto. Dit gebeurt omdat de persoon te ver is van de camera of omdat de achtergrond van de foto te kleurrijk of ‘druk’ is. ”

“In een goede profielfoto moet het onderwerp ten minste 50% van de totale indruk geven en dient de belangrijkste punt van aandacht te zijn. “

Een foto met aktie; de meest populaire keuze

Vaak is de sleutel tot een goede profielfoto om jezelf in een natuurlijke houding, wanneer je met je favoriete activiteit bezig bent, vast te leggen. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste hebben mensen de neiging om beter over te komen als ze niet poseren voor de foto, maar vastgelegd zijn op een ‘natuurlijke’ moment. Ten tweede, door het vertellen aan andere leden over een soort activiteit die voor hen belangrijk is zullen leden aandacht aan uw profiel besteden en initiatief nemen.

Veel klanten beweerden dat ze de voorkeur geven aan foto’s waarin mensen ‘in actie’ zijn, deel nemend aan een sport of hobby.

Maak je foto’s belangrijk

Bij be2 raden we onze klanten altijd aan om steeds hun profielen te updaten,  nieuwe foto’s en berichten te posten en gebruik te maken van alle beschikbare berichtuitwisseling opties. Dat betekent dat met een korte bericht, zoals “man zoekt vrouw” of “vrouw zoekt man” je geen succes zal boeken. Een optie is om een bericht samen te stellen dat iets over jezelf verteld.

Onze meest actieve klanten houden hun foto’s relevant. Ze posten nieuwe foto’s wanneer ze terugkomen van vakantie, als ze een nieuwe kapsel hebben of zelfs met de wisseling van seizoenen.

*De enquete was alleen uitgevoerd met Engelse gebruikers tussen april 2009 en juli 2010. Er waren 2118 deelnemers.

be2 is een van ‘s werelds grootste matchmaking service, bedoeld om echte soulmates bij elkaar te brengen, voor een ware lange liefde. Meer dan 20 miljoen leden in 37 landen geloven in be2’s methode, ontwikkeld door een team van psychologen, sociologen, en statitisten. Een succes percentage ven 40% geven hen gelijk!
Om meer over be2 en hun methode te weten, ga naar http://www.be2.nl
Press Office be2: press@be2.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*