Sieradenwinkel.nl en E-zees! zijn samenwerking aangegaan

De online shop Sieradenwinkel.nl en E-zees! zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Beide partijen versterken hierdoor elkaars positie op respectievelijk de e-commerce markt en de korting- en media markt.

E-zees

E-zees is een initiatief van Edenred, voorheen Accor Services. E-zees is een platform met aanbiedingen en acties, uitsluitend toegankelijk voor klanten van Edenred. Maandelijks worden de acties op E-zees.nl afgewisseld. De eerste actie van Sieradenwinkel gaat lopen van 1 december tot 31 december 2010. Klanten kunnen hierbij een persoonlijk kortingscode verkrijgen die recht geeft op 20% korting op het gehele assortiment sieraden van Sieradenwinkel.nl.

Sieradenwinkel.nl

Sieradenwinkel.nl is onderdeel van Accessoirewinkel.nl. Accessoirewinkel.nl, opgericht in 2005, is een cluster van 10 lifestyle shops voor hem en haar. Het assortiment bestaat uit onder andere sieraden, stropdassen, manchetknopen, bretels en riemen.

Het assortiment van sieradenwinkel omhelst meer dan 200 soorten kettingen, armbanden en oorbellen. Regelmatig wordt de collectie vernieuwd, afgestemd op seizoenen en trends. Middels handige zoekfunctionaliteiten kan eenvoudig gezocht worden op kleur, prijs en soort. Sieradenwinkel bevindt zich in het lage prijssegment, met prijzen van 6,95 euro tot 44,95 euro. Alle sieraden worden geleverd inclusief luxe geschenkverpakking. De betaalmogelijkheden die worden geboden zijn: iDeal, Paypal, creditcards en overschrijven per bank. Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur, worden de volgende dag bezorgd.

Daarnaast biedt Sieradenwinkel.nl informatie over het onderhouden en dragen van sieraden en het combineren van sieraden. Elke maand worden de laatste sieradentrends onder de loep genomen met tips over  kleuren, materiaalgebruik en combinatiemogelijkheden.

Contactinformatie

Sieradenwinkel.nl
Lobke Buijs
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout

tel. 0252 86 17 01
email: info@sieradenwinkel.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*