Live sjamanistische meditatie thuis ervaren

Regelmatig een moment van diepe rust in jezelf is van belang voor een goede gezondheid en een gevoel van welzijn. In de hektiek van alledag is het vaak lastig dit moment voor jezelf te creëren. Online Sjamanistische Healingmeditaties brengt dit moment drie keer per week live in je huiskamer en helpen om in korte tijd diepere ontspanning en rust te ervaren. Ter kennismaking kan iedereen gratis een week meedoen.

 Een sjamanistische healingmeditatie is een even zacht als krachtig ritueel dat de menselijke geest tot rust brengt en meeneemt in subtielere lagen van bewustzijn. De geluiden van drum, ratel en chant worden al sinds mensenheugenis voor dit doel gebruikt en hebben een krachtige energetische (helende) werking.

Shuem Healing brengt deze rituelen nu bij iedereen thuis door ze live uit te zenden via internet. De techniek is eenvoudig en kennis of ervaring met healing of meditatie is niet nodig. Deelnemers kunnen het ritueel het beste beluisteren via een koptelefoon terwijl men ligt of comfortabel zit. Door te ontspannen en te luisteren ervaart vrijwel iedereen de helende werking van het ritueel, soms tot zijn eigen verbazing. Herhaling van het ritueel zorgt ervoor dat deze rust en ontspanning langer bij je blijft. Opvallend vaak leidt dit tot openingen in het dagelijks leven waarin problemen tot oplossing komen en zich nieuwe kansen voordoen.

De rituelen worden geleid door Stefan Wils. Al meer dan vijftien jaar werkt hij als sjamaan en healer en hij heeft vele duizenden healingen gegeven. Sinds tien jaar geeft hij als docent zijn kennis en ervaring door aan mensen die zich aangetrokken voelen om deze vorm van healing en meditatie in hun leven en werk te integreren, voor hun eigen ontwikkeling of om als healer te werken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*