Gitaarles vanuit je luie stoel

Purmerend – Vanaf 1 december kan iedereen gitaarles volgen vanuit zijn luie stoel. Met de officiële lancering van gitaarcursus.com kan heel Nederland les nemen op het moment dat het hem of haar goed uitkomt.

Gratis

Gitaarcursus.com is de eerste website in Nederland met meer dan honderd gratis instructiefilmpjes voor beginnende en gevorderde gitaristen. Het grote aanbod videolessen zorgt ervoor dat de website voor een brede doelgroep interessant is. Alle lessen zijn gemaakt door professionele gitaardocenten waardoor de videolessen inhoudelijk van hoge kwaliteit zijn.

Het belangrijkste doel van deze website is volgens de initiatiefnemer dat iedereen onafhankelijk van tijd of geld les kan volgen. Door de lessen via internet aan te bieden kan iedereen op zijn eigen tempo studeren en op elk gewenst moment.

Internationaal

Veel gitaardocenten uit binnen en buitenland hebben al enthousiast aangeboden om ook videolessen in hun stijl te gaan maken. De lancering van de Engelstalige website staat gepland voor het eerste kwartaal van 2011. Daarnaast is de verwachting dat de Nederlandse website flink uitgebreid zal worden met verschillende muziekstijlen zoals o.a. pop, jazz en flamenco.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*