Master it Training opent vestiging in de Maastoren te Rotterdam

, ,

IT trainen in het hoogste gebouw van de Benelux.

Eindhoven, 11 november 2010. Op vrijdag 19 november opent Master it Training officieel de deuren van haar nieuwe vestiging in Rotterdam. Op een bijzondere locatie, aangezien de trainingslokalen zich bevinden op zo’n 120 meter hoogte, op de 37e etage van het hoogste gebouw van de Benelux: de Maastoren. Met deze uitbreiding beschikt Master it Training over vestigingen in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

Menno Burger, locatiemanager van Master it Training Rotterdam, vertelt: “Met de opening van deze nieuwe vestiging beschikt zakelijk Rotterdam in één klap over een breed aanbod van hoogwaardige IT-trainingen en -certificeringen. Al enige tijd signaleren wij vanuit deze regio een sterke toename van de vraag naar kwalitatief hoogwaardige IT-trainingen. Een deel hiervan konden wij prima invullen, onder andere door uit te wijken naar een van onze andere vestigingen. Toch had voor veel cursisten het volgen van een training in de eigen regio de voorkeur. Voor ons als IT-opleider met een gezonde expansiedrift lag hier natuurlijk een enorme kans. Dat de behoefte van wenselijk inmiddels aan het verschuiven was naar bijna nijpend, blijkt wel uit de vele positieve reacties die wij sinds de eerste aankondiging dagelijks mogen ontvangen.”

Hoewel de officiële opening van de nieuwe vestiging staat gepland op 19 november hebben onlangs de eerste cursisten hun training op locatie Rotterdam met succes afgerond. Menno: “Het zal geen verrassing zijn dat je op de 37e etage van de Maastoren beschikt over een spectaculair zicht op de stad Rotterdam. Maar we bieden natuurlijk meer dan enkel een mooi uitzicht. Door de recente uitbreiding van onder andere ons Oracle en Cisco portfolio, verzorgen wij inmiddels ruim 650 verschillende trainingen. Daarbij geven wij voor al onze trainingen een tweetal garanties. Zo voorkomt de doorgangsgarantie het oneindig verzetten van een training. De kwaliteitsgarantie geeft de cursist het vertrouwen dat hij gegarandeerd tevreden zijn training afrondt. We zeggen dan ook wel dat Master it Training de eerste opleider is die IT-trainen in Rotterdam naar ongekend hoog niveau brengt. Letterlijk én figuurlijk!”

Over Master it Training; better training, better people
Master it Training verzorgt sinds 1999 trainingen en opleidingen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering. Het aanbod is breed en bestaat uit ruim 650 verschillende titels. Dankzij een uniek 100% maatwerk leersysteem en een flexibele, klantgerichte manier van werken, hebben inmiddels vele bedrijven en organisaties gekozen voor de kwaliteit van Master it Training. Master it Training beschikt over eigen trainingslocaties in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Zie voor meer informatie: www.master-it.nl.

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie over Master it Training kunt u contact opnemen met Menno Burger op nummer 040-23 23 390 of e-mail naar menno.burger@master-it.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*