Partnership iLogix en STEALTH Software biedt oplossing voor explosieve SharePoint groei

Utrecht, 11 November 2010 – iLogix Nederland B.V., specialist op gebied van storage en virtualisatie kondigt vandaag aan een partnercontract te hebben gesloten met STEALTH Software. Vanaf nu zal iLogix gezamenlijk met STEALTH Software een oplossing bieden voor de explosieve groei van Microsoft SharePoint omgevingen. STEALTH Software is marktleider op gebied van het koppelen van Microsoft SharePoint omgevingen met externe storage infrastructuren.

De beperkte schaalbaarheid van Microsoft SharePoint is voor veel ondernemingen een probleem. De exploderende hoeveelheid file gebaseerde data veroorzaakt een grote belasting van de beschikbare Microsoft SQL server resources, met traagheid tot gevolg. iLogix en STEALTH Software bieden gezamenlijk een antwoord voor deze problematiek.

De naadloos geïntegreerde oplossing stelt ondernemingen in staat externe storage transparant te koppelen aan de Microsoft SharePoint omgeving. Door de file gebaseerde content buiten de Microsoft SQL database op te slaan, wordt er veel efficiënter omgegaan met de beschikbare SQL server resources. Wat de snelheid van het Microsoft SharePoint platform ten goede komt.

iLogix biedt een uniek antwoord voor deze problematiek door de combinatie van STEALTH Content Store met het Content Platform of NAS platform van Hitachi Data Systems. Middels deze oplossing zijn organisaties veel beter in staat hun digitale content op een efficiëntere manier op te slaan, te beheren en te gebruiken. Dit wederom zorgt voor een betere performance en kostenbesparing.

“Door onze partnership met STEALTH software te combineren met de producten van Hitachi Data Systems, bieden wij aan bedrijven en instellingen de mogelijkheid om een geavanceerd, veilig en kostenbesparende Microsoft SharePoint infrastructuur in te richten.”, Aldus Jochem Steman, directeur van iLogix Nederland. “Hierdoor is Microsoft SharePoint veel beter geschikt als een Enterprise Content Platform”.

Over iLogix Nederland B.V. :
iLogix Nederland B.V. levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. iLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft iLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan iLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van iLogix is gevestigd in Utrecht. 
Voor meer informatie bezoek: http://www.ilogix.nl/

Over STEALTH Software B.V.:

STEALTH Software B.V. is een toonaangevende leverancier van connectoren voor de koppeling van samenwerkingsplatformen, zoals bijvoorbeeld SharePoint, met (cloud) storage software- en hardware platformen. Het bedrijf opereert wereldwijd via een netwerk van partners en distributeurs. Het is STEALTH Software’s missie om geavanceerde technologieën te leveren die applicaties naadloos integreren met onderliggende infrastructuur. Dit stelt bedrijven in staat om hun voordeel te doen met informatie- en content management in zg. “cloud computing” omgevingen. Connectoren kunnen worden geboden voor zowel “on-premise” alsook “off-premise” infrastructuren, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Met onze non-intrusieve en transparante oplossingen helpen wij onze klanten om te gaan met de complexiteit van hun IT-landschap, terwijl de operationele IT-uitgaven worden gereduceerd en aan de Service Level Agreements wordt voldaan. Voor meer informatie bezoek http://www.stealthsoftware.co/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*