Recaro stuurstoelen voor RibbonYachts

Als exclusief partner van RibbonYachts mag BCS Recaro de Recaro stuurstoelen voor de nieuw te bouwen Ribbon leveren.

Het zal gaan om drie Recaro Offshore stuurstoelen op een rij met een luchtgeveerd onderstel daaronder. De stoelen worden bekleed in door RibbonYachts zelf aangeleverd materiaal en de rugschaal van de bootstoel is uitgevoerd in Carbon.

De bouw van de eerste Ribbon is in volle gang en naar verwachting zal de eerste boot geïntroduceerd worden in het begin van 2011. Technologie, design, comfort, en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van RibbonYachts. Dit zal resulteren in een boot met verbazingwekkende prestaties en een modern design voor het ultieme relax moment. Onder de doelgroep vallen mensen die kwaliteit, sportiviteit en exclusiviteit hoog in het vaandel hebben staan. Deze boot past dan ook uitstekend in een luxueuze lifestyle. Voor dit project  is veel inspiratie gehaald uit de vliegtuig en de automotive industrie.

Kijk voor ons complete Recaro stuurstoelenprogramma en onze tailer made mogelijkheden op www.bcsrecaro.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*