Nieuwe Recaro dealer in Amersfoort

Vanaf 1 september heeft BCS Recaro ook een officiële Recaro dealer in Amersfoort. De firma B&S heeft namelijk een vestiging geopend in Amersfoort.

B&S is reeds jaren een vertrouwd verkooppunt van Recaro in Noord-Holland met vestigingen in Hoorn en Uitgeest.  Met het openen van een vestiging in Amersfoort geeft B&S gehoor aan de wensen van hun klanten naar een centraal liggend filiaal in Nederland. Voor BCS Recaro een mooie bijkomstigheid  omdat Recaro in deze regio nog niet vertegenwoordigd was. Aan de Xenonweg  7a op industrieterrein de Isselt  vindt u een volledig ingerichte showroom en een team van vakbekwaam personeel  om geïnteresseerden van Recaro te adviseren.

Kijk voor de volledige contactgegevens van B&S en onze overige officiële Recaro dealers op www.bcsrecaro.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*