Verbeter de vitaliteit van uw organisatie

,

Hoe vitaal is uw organisatie?

Het succes van een organisatie wordt voor een belangrijk deel bepaald door de vitaliteit van haar medewerkers. Mensen die lekker in hun vel zitten hebben plezier in hun werk en presteren beter. Daarnaast brengt een laag ziekteverzuim minder kosten met zich mee. Uit onderzoek van TNO blijkt dat gezondheidsbeleid de meeste kans van slagen heeft als een organisatie zich niet focust op ziekteverzuim, maar juist op gezondheid, preventie en employability.

Een afgenomen vitaliteit leidt tot verminderd welzijn of ziekte.

Met behulp van een hypermoderne analysemethode brengt Vitaalbalans de vitaliteit van uw medewerkers in korte tijd in beeld. Vervolgens kan dit zichtbaar worden gemaakt aan de medewerker en kunnen persoonlijke adviezen gegeven worden ter verbetering van de vitaliteit.

De energetische behandelmethode van Vitaalbalans kan medewerkers, die uit evenwicht zijn, ondersteunen om de natuurlijke balans weer te herstellen. Oorzaken van de onbalans worden opgespoord en aangepakt.

De methode van Vitaalbalans kan zowel preventief als curatief worden ingezet en helpt u bij het bevorderen van de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers. De metingen en interventies kunnen bij u op locatie plaats vinden, zodat de afwezigheid van de medewerker beperkt blijft.

___________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie,

Voor meer informatie over Vitaliteit in beeld  kunt u contact opnemen met

Vitaliteit in beeld
e-mail info@vitaalbalans.nl
www.vitaliteitinbeeld.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*