Wat kost een internet abonnement per jaar?

, , , ,

ShopADSL.nl heeft een nieuwe functie aan haar website toegevoegd. Bezoekers kunnen nu eenvoudig vergelijken wat de verschillende internet abonnementen het eerste jaar kosten.

 

Naast verschillende functies die het kiezen van het juiste internet abonnement vergemakkelijken als de internet adviestool, 12 uur per werkdag telefonische support en reviews van gebruikers toont ShopADSL.nl de bezoeker nu in één opslag wat een bepaald abonnement het eerste jaar gaat kosten.

Goedkoopste internet abonnement Aanbieder

Een vergelijking van enkel internet abonnementen toont dat Telfort de goedkoopste aanbieder van een enkel internet abonnement is, en dat prijzen uiteenlopen van 209,40 euro tot 749,50 euro voor het eerste jaar. Een verschil van 540,10 euro! *

http://www.shopadsl.nl/adsl-vergelijken/

Goedkoopste internet + Telefonie abonnement Aanbieder

Een vergelijking van internet + telefonie abonnementen toont dat Tele2 de goedkoopste aanbieder van een internet + Telefonie  abonnement is, en dat prijzen uiteenlopen van 259,35 euro tot 799,50 euro voor het eerste jaar. Een verschil van 540,15 euro! *

http://www.shopadsl.nl/adsl-telefonie-vergelijken/

Goedkoopste internet + Telefonie + Televisie abonnement Aanbieder

Een vergelijking van internet + Telefonie + Televisie abonnementen toont dat Telfort in combinatie met Digitenne de goedkoopste aanbieder van een internet + Telefonie + Televisie abonnement is, en dat prijzen uiteenlopen van 375,30 euro tot 1020 euro voor het eerste jaar. Een verschil van 644,70 euro! *

http://www.shopadsl.nl/adsl-telefonie-digitale-tv-vergelijken/

Naast weergave van de kosten voor het eerste jaar op de vergelijkingspagina’s worden deze kosten ook weergegeven bij de pakketinformatie. Sorteren op meerdere variabelen als downloadsnelheid en uploadsnelheid blijft ook mogelijk.

Over ShopADSL.nl
ShopADSL.nl is een onafhankelijke online ADSL shop en voert het meest complete aanbod van Nederland. ShopADSL.nl is dealer van onder andere Online, Telfort, Alice, Tele2, XS4ALL, Scarlet, Ziggo, Vodafone, Digitenne, KPN, Concepts ICT.

Over de Internet Adviestool
Het kiezen van het meest geschikte ADSL abonnement is vaak een tijdrovende en lastige zaak. Snelheid, veiligheid, contractperiode, installatiegarantie, beschikbaarheid, kosten… Het maakt het er allemaal niet gemakkelijker op. De adviestool houdt met al deze factoren rekening. Via vijf eenvoudige stappen wordt een selectie gemaakt en toont de adviestool niet alleen de drie meest geschikte abonnementen, maar ook de voordelen en extra’s per abonnement ten opzichte van het huidige abonnement van de bezoeker.

http://www.shopadsl.nl/internet-advies/

Telefonische support

ShopADSL.nl is op werkdagen van 9:00 to 21:00 bereikbaar op 0900-2228884 (.45 euro p.m.)

Keurmerk
ShopADSL.nl bezit een QShops Keurmerk.

Kijk voor meer informatie op http://www.ShopADSL.nl

* Op basis van de op ShopADSL.nl verkochte abonnementen op 30-11-2010 10:42

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*