Nieuw informatief magazine Badkamer & tegels

, ,

Nieuw informatief magazine Badkamer & tegels

Recentelijk is de eerste uitgave verschenen van Badkamer & tegels. Een nieuw digitaal badkamer magazine dat bedoelt is om de consument maandelijks te inspireren en te  informeren over productnieuws, trends, design, ontwerpers en andere interessante wetenswaardigheden. Het magazine wordt gratis, via e-mail, aan de geregistreerde abonnee toegezonden.

 Badkamer & tegels is een “levend” magazine omdat het gebruik maakt van allerlei ondersteunende multimedia technieken zoals video’s, flash en directe koppelingen met aanvullende informatie zodat de informatie beter, duidelijker en aangenamer beschikbaar wordt gesteld.

 Het magazine wordt ondersteund door de website www.badkamerentegels.nl waar naast veel badkamerdocumentatie ook een badkamerideeënboek is opgenomen met ruim 500 voorbeeldbadkamers ter inspiratie. Nog in opbouw is het gedeelte met “select showrooms”. Hier zal straks de betere badkamerspecialist zich, d.m.v. zijn portfolio met daarin foto’s van de door hem gerealiseerde badkamers, zich presenteren.

 Gratis abonnementen via www.badkamerentegels.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*