Huidverzorging voor mannen wordt nu wel heel makkelijk

, ,

Barc is een nieuwe lijn verzorgingsproducten voor echte mannen en is sinds kort verkrijgbaar in Nederland.

De lijn zal uit vier producten bestaan. Een scheercreme, een verzorgende aftershave lotion, en een face- en bodywash. De scheercreme en aftershave lotion worden nu gelanceerd. De face- en bodywash zullen later op de markt uitgebracht worden.

Het merk is in 1994 in New York ontwikkeld door de maker van LaMer, omdat er behoefte was aan eenvoudige kwaliteitsverzorging voor mannen.
Bij de ontwikkeling van de producten was de kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt. Er zijn alleen hoogwaardige ingredienten gebruikt, die de huid niet irriteren. Alle producten van Barc zijn alcohol, zeep, parfum en olie vrij, waardoor ze voor iedere huid geschikt zijn.
Barc streeft naar eenvoud en effectiviteit. De scheercreme bevat een sterke baardverzachter en verzachtende ingredienten, waardoor zelfs de meest stugge baard comfortabel afgeschoren kan worden. De aftershave lotion lost alle vormen van irritatie na het scheren op, hydrateert en laat de huid herstellen, zonder de huid vet te maken.
Geen apart potje voor elke pukkel, maar de hele verzorging in twee producten.
Dit betekent dat mannen niet meer hoeven te zoeken naar de juiste producten voor hun huid, maar altijd de juiste verzorging bij zich hebben.

De producten van Barc zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze zuinig zijn in gebruik en lang mee gaan.

Verkrijgbaarheid
Barc is verkrijgbaar bij parfumerieën en online. Op dit moment wordt het aantal verkooppunten uitgebreid. Op de website van Barc staan al de verkooppunten vermeld.

Referenties
Barc is door verschillende onafhankelijke partijen getest.
Op de website staat een aantal artikelen en reviews van onafhankelijke specialisten weergegeven. Deze vindt u in de sectie “media” onder “over barc”

Noot voor de redactie
Op de website vindt een deel van het beeldmateriaal van Barc. Dit materiaal is in hoge resolutie beschikbaar en kan voor publicaties opgevraagd worden.
Voor meer informatie, teksten of het beeldmateriaal van Barc kunt u contact opnemen met Tjeerd Schravendeel via tjeerd[at]getbarc.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*