Outsourcen van Telemarketing

, , , , ,

‘s-Hertogenbosch, 9-12-2010

Enkele voordelen van outsourcing van uw telemarketing diensten omvatten:

  • Lagere overhead kosten, omdat u geen aankoop van telecommunicatiesystemen zult hebben, of extra werknemers toe moet voegen aan uw team.
  • Focus. U en uw team kunnen zich richten op andere prioriteiten die van toepassing zijn op uw bedrijf, laat de telemarketing over aan de deskundigen.
  • Telemarketing bureaus kennen de wet- en regelgeving beter. Zij houden zich aan de geldende wetten en door het inhuren van hen, zal uw bedrijf zich geen zorgen maken over deze risico’s.

Andere voordelen en redenen om te werken met een telemarketingbureau zijn: Vermogen om te testen: telemarketingbureaus kunnen bedrijven gemakkelijk testen, nieuwe verkoopprogramma’s en producten kunnen het succes en tarief bepalen voor de lancering.

Beheer groei: Voor seizoensgebonden marketing of product lanceringen, kan een telemarketingbureau de middelen bieden die nodig zijn voor slechts een korte periode van tijd.

Speciale behoeften: Telemarketingbureaus werken over de hele wereld, dus ze bereiken potentiële klanten in meerdere talen en in verschillende tijdzones, hierdoor kan het meer tijd -en kosten – efficiënt zijn om een externe telemarketingbureau te huren.

Laat het maar aan de deskundigen over: Laat uw personeel zich concentreren op de kernactiviteiten, laat ze niet afleiden door randzaken. Vertrouw het telemarketingbureau te doen waar ze het beste in is. Een telemarketingbureau kan onderzoek doen en lijsten maken, ontwerpen van (bel) scripts, beheren van campagnes en bijhouden van de resultaten, zonder uw personeel af te leiden. Maar bovenal verkorten telemarketingbureaus de projecttijd en verhogen de conversieratio.

Tip voor het van het huren van een telemarketingbureau een mogelijk nadeel voor een bedrijf is het verlies van controle over het verkoopproces. De boodschap van uw bedrijf moet eenvoudig genoeg zijn voor een externe telemarketingbureau om te leren. Het is dus uiterst belangrijk om het bedrijf uitgebreid te informeren over uw bedrijf en visie.

Wie hierover meer wilt weten kan contact opnemen met Blue Arrow Sales B.V. via e-mail: info@bluearrow.nl of telefoon: 073-6409388. U kunt ook een bezoek brengen aan onze website: www.bluearrow.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*