Bent u als gemeente of bedrijf ook te aan nieuwe RD-VPN?

Is uw bedrijf of gemeente toe aan nieuwe RD-VPN-software en wilt u het werken op afstand (het nieuwe werken) stimuleren? Wat let u, maak gebruik van de meest geavanceerde VPN software-oplossingen van HOB, aangeboden door SACOMPANY in Badhoevedorp. Wij bieden in onze RD VPN software-oplossingen een zware encryptie die het veilig inloggen op afstand met gebruik van uw laptop, desktop of I-phone garandeert zodat u of uw werknemers met een gerust hart hun werkzaamheden op afstand kunnen doen.

Met de HOB software krijgt u toegang tot alle applicaties die door een aangewezen ICT administrator van uw bedrijf of gemeente wordt toegewezen.

HOB heeft de voordelen van de conventionele SSL- en IPSec-VPN’s samengevoegd en hebben een oplossing gecreëerd die voldoet aan de hoogste eisen van beveilig en compliance. Dit gebeurt door middel van versleutelde connecties en authenticatie methoden zoals tokens.

Nieuw is nu ook de HOB Privacy box. Tot maximaal 4 gebruikers die tegelijkertijd kunnen inloggen op een en dezelfde server of centrale computer. Ideaal voor kleine advocaten kantoren, makelaardij, zzp-ers maar ook huisartsenpraktijken. Omdat u altijd toegang heeft tot uw dossiers of bestanden maken wij het u wel erg makkelijk. lees verder … www.privacy-box.com  of www.sacompany.eu.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*