Abstracte/moderne schilderijen worden geveild!

,

Zaandam, 20 januari 2011

Bijna 100 abstracte en moderne schilderijen worden in een online veiling aangeboden tegen zeer lage startprijzen. De prijzen beginnen op 20 tot 35 euro. De collectie heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er echte eyecatchers voor in de huiskamer of de hal maar ook vrolijke schilderen voor in de kinderkamer.

Doordat dit unieke schilderijen zijn zult u ze nergens anders tegenkomen. Wat er tegenwoordig vaak te zien is, is dat schilderijen bij grote bedrijven als de Ikea gekocht worden. Het risico is dan zeer aanwezig dat kennissen hetzelfde kunstwerk in huis hebben hangen. Veel mensen denken dat een uniek stuk direct prijzig is, via deze veiling  wordt het tegendeel bewezen, hier kunt u een prachtig kunstwerk voor een lage prijs kopen.

De kunstwerken hebben verschillende afmetingen, van 70 x 70 cm tot en met 100 x 125 cm. Ze zijn geschilderd op canvas met olieverf en opgespannen op een houten spieraam van 4 cm. Doordat de kunstwerken geschilderde zijkanten hebben kunt u ze direct aan de muur hangen.

De veiling start op vrijdag 21 januari en zal eindigen op 28 januari om 19.00 uur. De kunstwerken zijn te bezichtigen op www.veilingwinnaar.nl .

Hier kunt u zich gratis inschrijven om mee te kunnen bieden op de kavels. De veiling loopt vanuit Maasbracht, echter is het mogelijk om het te laten verzenden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*