Bevrijd van ballast 2011 in: lezing Jassentechniek

PERSBERICHT

Bent u regelmatig moe, futloos of heeft u het idee niet vooruit te komen in het leven? Dan wordt het tijd dat u zich ontdoet van ballast. 

Hans de Waard geeft op 26 januari 2011 in Oss een lezing over de Jassentechniek en leven vanuit overgave. Hij is ontwikkelaar van de Jassentechniek, een behandelingsmethode die u in staat stelt om in korte tijd een enorme hoeveelheid ballast – lees jassen – los te laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angsten, negatieve overtuigingen en patronen. Tijdens deze lezing trekt hij indien gewenst bij iedereen een aantal ‘jassen’ uit, zodat u direct het bevrijdende effect kunt ervaren. 

Ontdoe uzelf van ballast om bevrijd van het verleden te kunnen leven in het nu en kom naar deze boeiende lezing. Datum: 26 januari 2011, Locatie: Vivaldi in Oss, Tijd: 19.30 uur, Entree: 20 euro. Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*