Camping Verkrema ook op twitter

,

Camping Verkrema ook op twitter

Altijd op de hoogte zijn van de laatste “ditjes en datjes” over een camping in de Betuwe aan het water de Rijn. Door de unieke ligging aan het water en de voet van de bossen op de Utrechtse Heuvelrug is camping Verkrema een ideale uitvalbasis voor het maken van fiets en wandeltochten door het Betuwse landschap en de bosrijke omgeving van de heuvelrug.

Door de hoge waterstanden van de afgelopen dagen is de Rijn weer veelvuldig in het nieuws geweest, ondergelopen campings aan de Maas maken kampeerders voorzichtig met het bespreken van een seizoen- of jaarplaats.

Op camping Verkrema kunnen wij weer met vertrouwen uitspreken dat onze camping hiervan gelukkig geen last heeft, uniek is het te noemen dat een stukje natuur buiten de winterdijk droog blijft.

Enkele foto’s van de hoge waterstanden om het kampeerterrein heen staan dan ook geplaatst op www.twitter.com/verkrema.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*