COS Group EU hergroepeert

Hoewel er de laatste maanden diverse geruchten in de installatiemarkt circuleren over de positie van de COS Group, is zowel het personeel als directie positief gestemd over de toekomst.
Op dinsdag 18 januari 2011 heeft de COS Group EU surseance van betaling aangevraagd voor de BV’s Luchttechniek, Installatietechniek en COS Group EU. Er is door de rechtbank een bewindvoerder aangesteld die samen met het Bestuur en een Interim directeur de financiële situatie en de toekomstperspectieven onderzoekt. Op dit moment is de bedrijfsvoering onverminderd in volle gang.
Volgens directeur en oprichter Ed Aubri is de orderportefeuille goed gevuld en zijn er voldoende mogelijkheden om deze situatie op korte termijn het hoofd te kunnen bieden. Aubri spreekt zijn vertrouwen uit naar leveranciers en zijn relaties voor de toekomst. Het streven is om op korte termijn met alle crediteuren overeenstemming te bereiken, waarna de onderneming weer op eigen kracht voort kan.
COS Group EU profileert zich in de technische dienstverlening in zowel utiliteit en industriële sector en heeft prestigieuze projecten gerealiseerd tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers.
Onze doelstelling: opdrachtgevers ontzorgen bij de realisatie van hun projecten.

Het bestuur en management hebben dan ook het volste vertrouwen in de toekomst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*